Volg Que Rica Salsa op Facebook

Nieuw cursusseizoen

que rica salsa con clave in assen Het nieuwe cursusseizoen begint op 8, 9, 10 en 12 september 2020.

Nieuw bij ons? Dan is jouw eerste les bij ons een proefles!
Bekijk het cursusrooster en meld je aan via het online
inschrijfformulier

Agenda

Volgende feest met eten vooraf?
Hou deze website in de gaten voor updates hierover!

Locatie voor alle data:
Het Markehuus
Scharmbarg 35
9407EA Assen
que rica salsa dancepair shadow

De mogelijkheden

Zoek je een nieuwe hobby of wil je je bestaande hobby nieuw leven inblazen? Of zoek je een nieuwe sport? Of wil je sneller door een cursus heen of heb je juist struikelblokken, waardoor je niet altijd goed mee kunt komen met het niveau van de groep? Of ben je op zoek naar een leuke invulling van een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, themafeest, familiefeest of groepsuitje? Zoek dan niet verder, want dan ben je bij Dansschool Que Rica Salsa in Assen op het juiste adres! Wij bieden cursussen, privé-lessen en workshops aan in salsa en kizomba. que rica salsa houten danspaar small glow

Cursus

Een cursus bestaat uit minimaal 8 wekelijkse danslessen van een uur. Que Rica Salsa kent zeven cursusniveaus. Indeling in één van de zeven niveaus geschiedt aan de hand van je ervaring en je niveau. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier. Verder kun je hier ook je voorkeur aangeven voor een bepaalde lesdag en tijd. Hier proberen we zo veel als mogelijk rekening mee te houden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat des te meer voorkeuren jij aangeeft, des te makkelijker we jou kunnen plaatsen in een cursus. In onze lessen besteden we aandacht aan de basis, figuren en muzikaliteit. Maar ook aan je houding en je dansbeweging. Je zult merken dat des te verder je komt qua niveau bij ons, des te meer je je eigen variaties gaat ontwikkelen en daarmee je eigen stijl!

Privé-les

Kun je geen cursus volgen of wil je geen cursus volgen? Dan is misschien privé-les een idee voor je. Het is bewezen dat privé-lessen effectiever zijn dan lessen volgen in een cursus. Wat je precies wilt, hoeveel lessen je wilt en hoe lang je les wilt per les, kunnen we altijd bespreken!

Workshop

Zoek je iets voor een feest of een uitje? Iets éénmaligs, waarbij iedereen mee kan doen en iedereen ook geniet? Dan hebben wij de oplossing voor je! Que Rica Salsa biedt namelijk ook workshops aan. Leg je ideeën aan ons voor en we zullen er vast gezamenlijk uitkomen over de invulling van jouw feest of uitje!

Tot slot

Wil je je opgeven voor een cursus, privé-les of een workshop? Ga dan naar onze pagina Inschrijfformulier. Mocht je nog vragen hebben? Laat ze ons dan weten via onze Contactpagina. Tot ziens!
clear